Forgalmazott márkák

Cégünk, a Mayer Kft. több éves kitartó munkájának, tapasztalatának és folyamatos fejlődésének köszönhetően, a villamos berendezések és készülékek, világítástechnikai termékek és energia-elosztó berendezések piacán mára már országos hálózatot kiépítve látja el kereskedelmi tevékenységét.

Tehnoplast

A nemzetközi elismerést és kiemelkedő termékminőséget a kortárs technológia használatán alapuló tradíció biztosítja. 4500m2 területen kap otthont a műanyag fröccsöntő egység, a félkész- és kész termékek raktára, és az öntőszerszám gyártó egység. A termékek csúcsminősége és a termékbiztonság a különböző nemzetközi szabványoknak megfeleltetett gyártással (ESP, CB, IEC, DIN és ÖVE) folyamatosan biztosított.

TP Electric

CA TP Electric 1989 óta a villamos energiaszektor ipari műanyag termékeinek gyártója, több mint 25 éves tapasztalatának köszönhetően, mára Törökországban piacvezető pozícióval büszkélkedik, továbbá elismert márkanévvé vált a világ több pontján. A TP Electric termékeket viszonteladók, karbantartók, kivitelezők, villanyszerelők, projektek és lakosság számára egyaránt ajánljuk.

airRoxy

Az airRoxy Lengyel, családi tulajdonú vállalat, amely szellőztető elemeket gyárt az otthoni és ipari szellőztetés területén. Szakterületük a ventilátorok, rácsok, szellőztető rendszerek, szellőztető végek és tartozékok gyártására.

HÖGERT Technik

A németországi HÖGERT Technik számára a csúcsminőség mindennél fontosabb. A szilárdság és a tartósság biztosítása érdekében a szerszámok a legjobb és legnagyobb gondossággal válogatott alapanyagból készülnek. A HÖGERT termékeket viszonteladók, karbantartók, kivitelezők, villanyszerelők és lakosság számára egyaránt ajánljuk.

CHiNT

A CHiNT cégcsoport 1984-ben alakult azzal a céllal, hogy Kínában az ipari elektromos termékek vezető gyártója lehessen. Mára a széles termékválasztéka között az energiaátviteli és elosztó berendezések, mérők, épület felügyelet stb. egyaránt megtalálhatóak. A CHiNT a világ legnagyobb alacsony feszültségű elektromos berendezésgyártója

GTV

A GTV a világítástechnikai termékek lengyelországi és nemzetközi piacának vezető disztribútora és forgalmazója. Kiváló minőségű fényforrásai, lámpatestei, vészvilágítói és LED termékei a világ számos piacán ismertek és elismertek, így viszonteladói között tudhatja Oroszországot, Angliát, a Cseh Köztársaságot, Horvátországot, Bulgáriát és Magyarországot.

JANGAR

JANGAR S.A. 1961 óta az épületvillamosság ipari és háztartási műanyag termékeinek gyártója. Büszke rá, hogy termékválasztékával a piaci elvárásnak megfelelően tudja a vevői igényeket kiszolgálni. A JANGAR termékeket viszonteladók, karbantartók, kivitelezők, villanyszerelők, projektek és lakosság számára egyaránt ajánljuk.

Osram

Az Osram a két vezető fényforrásokat gyártó világcég egyike. Világszerte mintegy 120 országban vannak jelen és több mint 30 000 embernek adnak munkát. Az Osram Sylvania leányvállalat a legnagyobb világításpiaci részesedéssel bír Észak-Amerikában. A másik nagy leánycég az Osram Opto Semiconductors globális értékesítési hálózattal rendelkezik, vezető termékei közé tartoznak a LED-fényforrások.

Hensel

A kiváló minőségű Hensel termékeket az elektromos iparban és a villamos berendezések beépítéséénél alkalmazzák, ahol a környezeti tényezők hatása miatt különösen igényes berendezéstechnikát szükséges alkalmazni. A gyártó innovatív megoldásokkal biztosítja a biztonságos áramellátást.

Schrack Technik

A Schrack Technik Csoport a világ egyik vezető technológiai vállalata, mely az energiaelosztás és adatátvitel termékeire és megoldásaira szakosodott. A cég komplett termékpalettája a kapcsolószekrényektől, reléktől, megszakítóktól a biztonsági világítás és az adatátviteli hálózatokig biztosít átfogó kínálatot ügyfelei számára. Portfoliója lefedi a villamos ipar teljes spektrumát. A stratégiai fontosságú területeken, mint a megszakítók, hálózati technológia, biztonsági világítás és relék a gyártó piacvezető pozíciót tölt be.

Omron

A legfejlettebb technológiát képviselő ipari automatizálási termékek egyik piacvezető gyártója az Omron. Világszerte jelenlévő egyedülálló automatizálási termékeit és egyéni igények szerint kialakított szakszerű megoldásait kínálja. Termékeik között szerepelnek: automatizálási elemek a relétől a hőmérsékletszabályozókig, érzékelők és munkabiztonsági termékek, hajtások frekvenciaváltótól a szervohajtásig, Programozható Logikai Vezérlők (PLC) és a hozzákapcsolódó megjelenítők, hálózati elemek, továbbá robotok teszik teljeskörűvé és kompletté az Omron automatizálási választékot.

Legrand

A Legrand az épületek villamos- és digitális adatátvitelének szakértője. A francia központú Legrand Csoport a termékeit minden földrészen értékesíti. Saját fejlesztésű és gyártású termékcsaládjaik: a Valena Life és Allure . 2017-ben megújították több korábbi termékcsaládjukat. 2018-ban az indukciós töltők kerültek az új termékeik közé.

WAGO

A németországi WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG., a rugós csatlakozástechnika piacvezető cége már több mint 60 éve. A vezeték összekötőiről méltán elismert vállalat céljai között szerepelnek olyan eszközök és rendszerek kifejlesztése és gyártása, melyek biztonságosak, könnyen használhatóak és a világ bármely részén alkalmazhatóak. Széleskörű termékválasztéka mindig a megfelelő megoldást nyújtja, legyen szó akár automatizálásról, akár csatlakozástechnikáról.

Philips

A hollandiai központú Royal Philips egy sokoldalú technológiai vállalat, amely elsősorban az emberek életminőségének javítására törekszik az egészségügy, az életstílus és a világítástechnológia terén megvalósított jelentőségteljes innovációkkal. A gyártó piacvezető szerepet tölt be az energiahatékony világítástechnikai megoldások és új világítási alkalmazások területén.

Schneider Electric

Az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője. A Schneider Electric vezető szerepet játszik a lakóházakat, épületeket, adatközpontokat érintő energiagazdálkodási feladatok digitális átalakításában és automatizálásában. A Schneider Electric kapcsolt technológiákat és megoldásokat fejleszt ki olyan energiagazdálkodás és folyamatirányítás céljából, amelyek biztonságosak, hatékonyak, fenntarthatók és megbízhatóak.

Orno Living Innovations

A lengyel családi vállalkozás 2001 óta szállít innovatív termékeket a piacra, és új ötleteik gyorsan hatékony és bevált megoldásokká alakulnak. Ezért lettek termékeik annyira elismertek és erős pozíciót alakítottak ki a villamossági termékek között Európában.