Fizetési lehetőségek

Fizetés utánvéttel a futárnál

Amennyiben futárral kéred a szállítást, akkor legfeljebb 500 000 Ft értékig tudod a helyszínen kifizetni a megrendelt termékeket készpénzben vagy bankkártyával. Utánvétes fizetés díja: ingyenes.

Fizetés utánvéttel Csomagponton

Amennyiben GLS Csomagpontra kéred a szállítást, akkor legfeljebb 150 000 Ft-ig tudod a helyszínen kifizetni a megrendelésedet bankkártyával. Utánvétes fizetés díja: ingyenes.

Fizetés előre utalással

A megrendelést követően a „Pénztár” oldalon feltüntetett módon, a rendelésszám feltüntetésével utald el a megrendelt termékek értékét, és csomagodat összekészítjük.

Bankkártyás fizetés (Online)

Az Unicredit Bank a Virtuális POS szolgáltatásával modern, biztonságos, és gyors megoldást nyújt bankkártyás fizetések lebonyolítására. Online bankkártyás fizetés esetén gyakorlatilag a virtuális POS helyettesíti az internet áruházakban az üzletekben használt POS terminálokat.

Ha ezt a fizetési módot választod, az Unicredit Bank online fizetési felületén tudod kiegyenlíteni megrendelésed értékét. A bankkártya adatokat mindenképpen a fizetési  felületen kell megadnod, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.

A tranzakció lépései

Miután kiválasztotta az online bankkártyás fizetési lehetőséget, a „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül az UniCredit Bank online bankkártyás fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.

 A kártyaadatok megadását követően kérjük, minden esetben ellenőrizze az adatok helyességét.

A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.

A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál „UniCredit Bankkártyás fizetés” feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogad-hatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Elfogadott kártyatípusok